Hírek / Akciók

Elköltöztünk!

elköltöztünk, új telephely címe

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünk a Benaco Kft. 31 év után új telephelyre költözött.

Új telephelyünk címe: 1165 Budapest, Újszász utca 45. (innen 700m-re).

Szállítási és postacímünk is ugyanez.

Ha segítségre van szüksége kérjük hívjon bennünket a +36 30 267 6670

Cégünk minden más adata, székhelye, adószáma, telefonos és e-mail elérhetőségei változatlanok.

Budapest, 2022. július 25.


Tisztelt Partnereink, kedves Érdeklődők!

Közös felelősségünk, hogy a kialakult helyzetben kellő előrelátással és felelősséggel cselekedjünk a járvány terjedésének megelőzése/lassítása érdekében. Ezért cégünk 2020. november 30-tól határozatlan ideig új biztonsági rendszabályokat vezet be.

Célunk, hogy bizonyos kompromisszumok mellett biztonságban fenntartsuk cégünk zavartalan működését, szolgáltatásaink folyamatos elérhetőségét és munkatársaink egészségét.

Változatlan nyitvatartás mellett üzemelünk, viszont a szervizünkbe érkező és kiadásra kerülő berendezések átadás-átvételét érintés mentes módon tudjuk biztosítani.

Ez azt jelenti, hogy a beszállított és elvinni kívánt gépek mozgatásáról az átadó zónából a szállítójárműig Önöknek kell gondoskodniuk, ebben az eddigi gyakorlattól eltérően nem tudunk közvetlen segítséget nyújtani.  Szíves megértésüket kérjük!

Kiszállásos javítási és szerviz feladatokra jelenleg csak nagyon korlátozott számban, előzetes egyeztetést követően tudunk ajánlatot tenni.

Alkatrész igények teljesítésére ajánljuk figyelmükbe 24 órás csomagszállítási lehetőségünket, de indokolt esetben továbbra is van lehetőség a személyes átvételre telephelyünkön. Telephelyünkön a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező!

A kialakult helyzet gazdasági vonatkozásai számunkra is, mint oly sok más gazdasági szereplő számára is kifejezetten hátrányosak. Bízunk benne, hogy közösen hamarosan túl jutunk ezen a nehéz időszakon.

Szíves megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!


Cedima Gyémánt vágótárcsa akció

Tisztelt Partnereink!

Kipróbálásra kínáljuk az alábbi kiváló, német minőségű Cedima gyémánt vágótárcsákat rendkívül kedvező áron!

Figyelem ez valódi akció!

Ezeket az árakat csak ezen akció keretében tudjuk biztosítani* hogy Ön kockázat nélkül kipróbálhassa, hogy a minőségi termékkel vágni egyszerűbb és olcsóbb! Minden akcióban szereplő tárcsa központi furat mérete 25,4 mm.

Esetleg más méretre van szüksége? Természetesen további tárcsa méreteket is kínálunk rendkívül széles választékban 110 mm - 2000 mm-ig.

*Az akció keretében legfeljebb összesen 3 db tárcsa vásárolható meg egyszerre. Az akció 2012. szeptember 14-ig illetve a készlet erejéig érvényes. Nézze meg a részleteket!


Gépkölcsönzés a Benaco Kft-nél!

Tisztelt Partnerünk!

A Benaco Kft évek óta foglalkozik gépkölcsönzéssel, de mivel a fő profilunk a gépek értékesítése, alkatrészellátása és szervizelése úgy tapasztaltuk, hogy még meglévő partnereink jelentős része sem tud róla, hogy bizonyos típusú gépek kölcsönzésében is számíthat ránk.

Mikor érdemes Önnek gépet bérelni?

  • ha eseti munkához van szüksége egy gépre,
  • ha olcsóbb kikölcsönözni, mint a saját gépet átszállítani az adott munkaterületre,
  • ha időt és ezzel költséget takarít meg a gép használatával
  • ha jobb minőségű és szakszerűbb munkát tud vele végezni
  • ha saját gépe szervízben van, és nem készül el időre

Benaco szerviz akció

Tisztelt Partnerünk!

Ha az ön számára érték a szakértelem és a megbízhatóság kérem, olvassa el szerviz ajánlatunkat!

Több mint 11 éve látjuk el a Hatz diesel motorok és a Subaru-Robin benzin motorok kizárólagos képviseletét és márkaszervizét Magyarországon. Ezt a bizalmat munkánkkal és szakértelmünkkel sikerült kivívnunk.

Most ezt a szakértelmet kínáljuk önöknek mindössze 960 Ft-ért.