Érintésmentes kiszolgálás

Tisztelt Partnereink, kedves Érdeklődők!

Közös felelősségünk, hogy a kialakult helyzetben kellő előrelátással és felelősséggel cselekedjünk a járvány terjedésének megelőzése/lassítása érdekében. Ezért cégünk 2020. november 30-tól határozatlan ideig új biztonsági rendszabályokat vezet be.

Célunk, hogy bizonyos kompromisszumok mellett biztonságban fenntartsuk cégünk zavartalan működését, szolgáltatásaink folyamatos elérhetőségét és munkatársaink egészségét.

Változatlan nyitvatartás mellett üzemelünk, viszont a szervizünkbe érkező és kiadásra kerülő berendezések átadás-átvételét érintés mentes módon tudjuk biztosítani.

Ez azt jelenti, hogy a beszállított és elvinni kívánt gépek mozgatásáról az átadó zónából a szállítójárműig Önöknek kell gondoskodniuk, ebben az eddigi gyakorlattól eltérően nem tudunk közvetlen segítséget nyújtani.  Szíves megértésüket kérjük!

Kiszállásos javítási és szerviz feladatokra jelenleg csak nagyon korlátozott számban, előzetes egyeztetést követően tudunk ajánlatot tenni.

Alkatrész igények teljesítésére ajánljuk figyelmükbe 24 órás csomagszállítási lehetőségünket, de indokolt esetben továbbra is van lehetőség a személyes átvételre telephelyünkön. Telephelyünkön a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező!

A kialakult helyzet gazdasági vonatkozásai számunkra is, mint oly sok más gazdasági szereplő számára is kifejezetten hátrányosak. Bízunk benne, hogy közösen hamarosan túl jutunk ezen a nehéz időszakon.

Szíves megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!